Cornellà obre els actes del 25è aniversari de la Convenció sobre els Drets de l’Infant

La Biblioteca Sant Ildefons acollirà el pròxim dilluns 27 d’octubre la primera activitat amb una sessió de contacontes a càrrec de l’actriu Clara Segura.

UNICEF Comitè Catalunya i la Xarxa de Biblioteques Municipals de la Diputació de Barcelona celebren el 25è aniversari de la Convenció sobre els Drets de l'Infant amb un especial durant els mesos d'octubre, novembre i desembre per tal de donar a conèixer els drets dels infants entre els usuaris petits i grans de les 230 biblioteques municipals de la Xarxa. L'acte inaugural d'aquest especial serà una sessió de contacontes a càrrec de l'actriu Clara Segura, el pròxim 27 d'octubre a les 18 hores a la Biblioteca Sant Ildefons de Cornellà de Llobregat.

En el marc d'aquest "Especial 25 anys dels drets dels infants" hi ha un espai al web Gènius adreçat als nens i nenes fins als 12 anys i a les seves famílies on es donen a conèixer els seus drets. En aquest espai es podrà trobar una guia de lectura amb recomanacions de llibres infantils sobre els principals drets, així com jocs i cançons sobre la temàtica. També s'ha editat un cartell commemoratiu del 25è aniversari de la Convenció protagonitzat pels personatges del portal infantil Gènius i que es podrà veure a totes les biblioteques de la Xarxa. La il·lustració del cartell ha anat a càrrec de Txesco Montalt.

Així mateix, hi haurà racons amb els llibres recomanats exposats en els espais infantils de les biblioteques, i els nois i noies que participen als 40 clubs de lectura juvenil  també treballaran llibres recomanats sobre el tema. Finalment, es podrà visitar en algunes biblioteques l'exposició "Galeria dels drets dels infants", que ha ja començat el seu recorregut a la Biblioteca Sant Ildefons de Cornellà de Llobregat el 21 d'octubre i hi serà fins al 8 de novembre.

Redacció / Foto: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix