Setmana del patrimoni 2014. Una setmana per viatjar al Sant Feliu d’abans

S’organitzaran exposicions, xerrades, itineraris i projecció de documentals que tindran lloc del 23 d’octubre al 2 de novembre.

Diverses entitats santfeliuenques, amb la participació de l’Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat, organitzen un conjunt d’activitats per posar en valor el patrimoni cultural de la ciutat. La iniciativa, coordinada per l’entitat Arrels Locals, proposa exposicions, xerrades, itineraris i projecció de documentals entre el 24 d’octubre i el 2 de novembre de 2014. El projecte va néixer arran del Fòrum de Cultura Local realitzat l’any passat i s’anomena El Sant Feliu d’abans. Setmana del patrimoni 2014.

El projecte El Sant Feliu d’abans. Setmana del patrimoni 2014 té la voluntat de donar a conèixer els elements patrimonials de la ciutat i reflexionar sobre el paper d’aquests en l’educació i la ciutadania. A més, vol donar visibilitat a totes les iniciatives que existeixen a Sant Feliu en aquest sentit. Es tracta doncs, d’una proposta variada en què cada entitat presenta una activitat amb característiques pròpies però sota un tema comú: El Sant Feliu d’Abans.

Les entitats que formen part d’aquesta proposta són l’Agrupació de Recerca i Estudis de Sant Feliu (ARES), l’Associació Amics de les Roses, el Centre d’Estudis Comarcals del Baix Llobregat (CECBLL), l’Arxiu Comarcal del Baix Llobregat, Fem barri, Cinebaix, Calaix de Sastre, l’escola Mare de Déu de la Mercè, la Biblioteca Montserrat Roig, la Universitat Social Lliure Autogestionada (USLA), l’Area Metropolitana de Barcelona, l’Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat i Arrels Locals.

Les activitats es faran a diferents espais de la ciutat com el Palau Falguera, el Centre Cívic Mas Lluí, la Biblioteca Montserrat Roig, el Parc de Torreblanca, el Centre Cívic Les Tovalloles i Cinebaix. També es faran itineraris pels carrers del municipi i una exposició a l’aire lliure pels diferents barris de la ciutat anomenada “Finestres del passat de Sant Feliu”.

Trobareu tota la informació a: http://santfeliuabans.cat

I es compartirà totes les activitats a les xarxes socials (Facebook i Twitter) de les entitats participants.

Redacció / Foto: Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix