Trobada de campaners Sant Feliu de Llobregat

El Bisbat organitza la primera edició on s’aplegaran les diferents colles de la diòcesi així com d’arreu dels països catalans.

Aquest dissabte 18 d'octubre tindrà lloc la celebració de la primera edició Trobada de campaners al Bisbat de Sant Feliu. L'activitat, organitzada per "Tocs i campanes", associació d'amics de les campanes i campanars del Bisbat, aplegarà les diferents colles de campaners de la diòcesi, així com colles i campaners d'arreu dels països catalans. La jornada neix amb la voluntat de reunir campaners i estudiosos de les campanes, els campanars i els carillons per tal de fomentar l'estudi d'aquest patrimoni cultural i la coneixença i relació entre les colles de campaners.

Els actes de la trobada començaran a les 10.30 hores amb una repicada de campanes i la recepció dels participants a la Catedral de Sant Llorenç -foto-. A les 11.30 hores es visitarà la Casa de l'Església, seu del Bisbat, on es continuaran els actes. Entre les activitats hi ha la conferència "Les campanes, símbol i patrimoni", a càrrec de Xavier Orriols, folklorista, musicòleg i expert en campanes i campanars de Vilanova i la Geltrú. En el programa d'actes hi ha previst també fer un reconeixement a un dels campaners de la diòcesi per la seva trajectòria.

Redacció / Foto: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix