El Sona Centre 2014 se celebrarà el 15 de novembre

Participen els ajuntaments de Sant Vicenç dels Horts, Molins de Rei i l’amfitrió La Palma de Cervelló.

El Sona Centre ja escalfa motors. El circuit de música jove del Baix Llobregat Centre arriba a la seva vuitena edició. Els ajuntaments de La Palma de Cervelló, Sant Vicenç dels Horts i Molins de Rei participen en aquesta proposta musical creada el 2007 i que es durà a terme el 15 de novembre. Aquesta iniciativa pretén promocionar als artistes i grups de música joves, tot potenciant nous espais de participació i lleure per als joves del Baix Llobregat Centre. El circuit acollirà sis grups de música joves que tindran l’oportunitat de presentar les seves al Poliesportiu Municipal de la Palma de Cervelló. Cada municipi aportarà dos grups locals perquè participin en el concert: Triple Esencia i Komba’t, de Molins de Rei; MCDC i La Floie, de la Palma de Cervelló; i La Barraca i Enrager, de Sant Vicenç dels Horts.

El Sona Centre ha estat fins ara un circuit de música jove del Baix Llobregat Centre i consisteix en un intercanvi de grups de música locals de joves entre diversos municipis del Baix Llobregat Centre.  L’any 2013 va prendre caràcter de concert únic a causa dels canvis que ha patit el projecte, les retallades pressupostàries per una banda i la caiguda de set municipis.

Redacció / Foto: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix