Sant Feliu de Llobregat celebra la Festa de Tardor 2014

Des del passat 3 d’octubre i fins al pròxim diumenge ha programat un ampli ventall d’activitats obertes a tothom.

Està en marxa Festa de Tardor 2014 a Sant Feliu de Llobregat. Des del passat 3 d’octubre i fins al 12 d’octubre hi ha una oferta molt àmplia oberta a tothom que vulgui passar-ho bé. De fet, la Festa va començar el passat 3 d’octubre amb l’espectacle del popular Mag Lari, que va presentar el seu espectacle “La màgia del Mag Lari” al teatre del Centre Parroquial. A més, música, màgia, actuacions castelleres i l'assaig del seguici són alguns dels altres actes que ja es van poder realitzar per escalfar motors de la Festa que dóna la benvinguda a la tardor. També cal destacar la festa del 30è aniversari de la Garza, o la inauguració del Centre Cívic Les Tovalloles.

A partir del dijous 9 d’octubre se celebraran els actes centrals amb el repic de campanes de la Catedral de Sant Llorenç, a partir de les 19.30 hores, a càrrec de la Colla de Campaners de Sant Feliu. Posteriorment hi haurà la concentració de les colles del seguici i es lliurarà el Mocador d’Honor des del balcó de l’Ajuntament que enguany se li ha concedit a Manel Carpí. A més s’efectuarà el llançament del coet de l’inici de la Festa.

Divendres 10 d’octubre, entre altres activitats, hi ha programat diverses propostes pels més petits com una xocolatada popular (10 h, C/ Joan Maragall), bany d’escuma (12.30 h) i animació, correfoc infantil (18 h); així com la cercavila de la XI Mostra Internacional de Folklore Tradicional (18.30 h) i la XI Mostra Internacional de Folklore Tradicional (Plaça Lluís Companys, 19.30 h). Al vespre serà el moment de la música a càrrec de Mazoni (22 h, Ateneu Santfeliuenc) i un concert de punk rock (pista coberta de lleure de la riera de la Salut, 22 h). També hi haurà ball amb l’orquestra La Montercarlo.

El Tro d’Avís i la Matinada de Grallers (8h) obriran les activitats del dissabte 11 d’octubre. Un dia on l’esport serà el gran protagonista amb la celebració de la Trobada de Petanca Interclubs, el torneig d’escacs individuals de partides ràpides, la masterclass aiguagim o el torneig de billar. També se celebrarà la Bicicletada. A més, s’organitzarà al Centre Cívic Roses la Sardinada Popular (10.30 h); una plantada de gegants i bastoners, i hi haurà un Mercat Medieval al Mas Lluí (d’11 a 21 h). Al migdia, hi ha previst l’inici de la cercavila de gegants i bastoner (11.30 h), i a la tarda el concert de la Banda Simfònica Ciutat de les Roses al Casal Municipal de la Gent Gran (18 h). D’altra banda, a les 19 hores, començarà la tabalada i cercavila dels grups de percussió del correfoc. I ja al vespre, a les 20.20 hores, es donarà inici del correfoc, per finalitzar el dia amb el concert “Sant Feliu Sona” amb Nagore, The Soul Mamas, OBK i Rising Vybz (23 hores, Plaça Lluís Companys).

Els jardins del Palau Falguera seran escenari de la concentració i exposició de cotxes i motos antigues (de 9 a 14) diumenge 12 d’octubre. Una de les primeres activitats programades serà la matinada de trabucaires (9h). Hi ha previst també, de les 10 a les 14 hores, de la Fira d’adopció d’animals de companya abandonats (Centre Cívic Les Tovalloles) i a les 12 hores s’iniciarà la cercavila de les colles de Sant Feliu. No hi faltarà la Botifarrada Popular (14 h) i un concurs de paelles al Casino Santfeliuenc. Hi ha programat també una audició de sardanes amb la Cobla Sant Jordi-Ciutat de Barcelona (18 h). La Festa de Tardor finalitzarà amb la Nit de foc, amb els Diables de la Salut (20 h, Plaça Salut) i el concert de fi de festa (22.15 h, Carrer Joan Maragall).

Per a més informació: www.santfeliu.cat

Redacció / Foto: Ajuntament de Sant Feliu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix