Collbató ret homenatge a Amadeu Vives aquest cap de setmana

Els actes s’iniciaran dissabte amb un concert del Cor de l’Orfeó Català i el trasllat de les seves despulles al cementiri municipal.

Collbató homenatjarà, aquest pròxim cap de setmana, Amadeu Vives, amb motiu del seu retorn al municipi del Baix Llobregat Nord. Després de la seva mort a Madrid l’any 1932 i el seu enterrament al cementiri de Montjuïc de Barcelona, les despulles del reconegut compositor descansaran a partir d’aquest 20 de setembre al cementiri municipal de la seva població natal.

Els actes previstos s’iniciaran el mateix dia 20, a les 11 h, amb el concert que el Cor de l’Orfeó Català oferirà a l’església de Sant Corneli. D’aquesta manera la institució de la qual Vives fou fundador prendrà part activa en uns actes els quals compten amb el suport de l’Societat General d’Autors i Editors (SGAE), una altra de les entitats que el mestre collbatoní va ajudar a fundar.

D'altra banda, a partir de les dotze del matí tindrà lloc l’acte d’homenatge al cementiri municipal amb el trasllat de les despulles i la presentació de l’espai memorial Amadeu Vives. La jornada es tancarà amb la inauguració de l’exposició “Instants d’història per descobrir Amadeu Vives” al Casal de Cultura a les 19 h i la representació de l’opereta “Bohemios” en versió teatral i per a piano al Casinet, a les 21 h. L’obra tornarà a escena l’endemà, 21 de setembre.

Redacció / Foto: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
172

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix