El jazz i la cervesa artesana s’apleguen a Cornellà de Llobregat

La segona edició del Festival Jazz&Beer se celebrarà el pròxim 20 de setembre.

El pròxim dissabte 20 de setembre tindrà lloc la segona  edició del Jazz&Beer, el festival de jazz i cervesa artesana de la ciutat de Cornellà de Llobregat. El festival, que s’esdevé amb periodicitat anual, se celebrarà a la Plaça de l’Ajuntament (Can Vallhonrat) des de les 11.00 del matí i s’estendrà fins a la mitjanit.

Els assistents podran gaudir de les actuacions d’Havana Quartet (jazz per a nens a les 11.00), Dixieland Preachers(12.00), la Big Band de l’Escola de Blues Barcelona (13.00), Cornejazz-Miguel Royo Quartet (amb la participació d’alumnes de les escoles de música de Cornellà de Llobregat (16.00), Bea García (18.00), Pastrami Quartet (20.00) i Giulia Valle Group (22.00). A més es podran degustar les cerveses artesanes de les cerveseries: Ales agullons, Birra 08, La Calavera, Les Clandestines, Cornèlia, Edge Brewing, Hazte1litro, Holz, La Font del Diable i Reptilian.

L’edició d’enguany compta, a més a més, amb la presència dels restauradors més rellevants de la ciutat, que prepararan uns plats especials per aconseguir un maridatge perfecte amb la cervesa. Jazz&Beer està format per un col·lectiu de ciutadans i ciutadanes de Cornellà de Llobregat procedents d’àmbits molt diversos.

Redacció / Foto: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix