Les biblioteques del Baix Llobregat, presents a la Setmana del Llibre en Català

També seran beneficiàries d'una aportació econòmica per part de la Diputació de Barcelona, la Generalitat de Catalunya i empreses col·laboradores d'aquest esdeveniment cultural.

Des d’avui i fins al pròxim 14 de setembre, les diferents biblioteques del Baix Llobregat que estan integrades dins la Xarxa de Biblioteques Municipals de la Diputació de Barcelona seran presents a la Setmana del Llibre en Català, que enguany celebra la seva 32a edició, emplaçada a l'avinguda de la Catedral de Barcelona. Es tracta d'una mostra de la lectura en català a través de més de cent expositors, entre llibreries, editorials i entitats, i d'un programa amb més de 200 activitats.

Dos dels protagonistes del portal infantil de la Xarxa de Biblioteques Municipals, el Gènius i la Valentina, presentaran les activitats per a nens i nenes els matins del dissabte 6 i 13 de setembre. Si bé el dia 6 serà una trobada amb els personatges de diferents contes, el dia 13 en Gènius i la Valentina acompanyaran els il·lustradors dels contes, que dibuixaran en directe i explicaran com treballen. 

Així mateix, una trentena de biblioteques públiques seran beneficiàries d'una aportació econòmica per part de la Diputació de Barcelona, la Generalitat de Catalunya i empreses col·laboradores de la Setmana per tal que les biblioteques ampliïn el seu fons adquirint llibres a les casetes de les diferents editorials i llibreries presents a la Setmana. Això es farà efectiu el 10 de setembre, que serà el Dia de les Biblioteques Públiques a la Setmana. Enguany també es reprèn el Joc dels llibres recomanats, amb la participació de 65 biblioteques seleccionades d'arreu de Catalunya.

Redacció / Foto: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix