Música celta i catalana al Palau Falguera de Sant Feliu

Serà la primera edició i se celebrarà el pròxim 6 de setembre a partir de les onze del matí.

Els jardins del Palau Falguera de Sant Feliu de Llobregat serà escenari, el pròxim 6 de setembre, de la celebració de la primera edició de "Keltònia. I Festival Celta Català del Baix Llobregat", que vol donar resposta per l’interès de la ciutadania que hi ha en aquest tipus de música i cultura. Des de les 11 h del matí i fins a mitjanit es duran a terme tota una sèrie d'activitats que permetran conèixer i gaudir de les tradicions cèltiques, sobretot de la música i la dansa, però també de la gastronomia, la cultura i de l'art més emblemàtic dels pobles celtes.

El nom "Keltònia" defineix el festival com una barreja d'influències celtes i catalanes amb la voluntat de donar a conèixer al públic la interacció entre ambdues cultures. El festival, que segons els seus organitzadors neix amb "vocació de continuïtat", té els seus pilars en la música i la dansa.

Mercat artesanal

El festival inclourà des de les 11 h del matí un mercat artesanal on es podran adquirir productes diversos i aliments característics del món celta. A més, també es faran tallers de bijuteria, rebosteria i maquillatge cèltic. Una altra de les activitats previstes és la conferència "Mitologia cèltica. El món dels druides", a càrrec del periodista i escriptor Jesús Ávila Granados. També es farà una sessió de conta contes cèltic per als infants.

Redacció / Foto: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix