Prop de les 6.000 persones participen en la primera edició del PAS de Martorell

Hi ha hagut set actuacions durant tres caps de setmana de juliol amb el Pont del Diable com a escenari.

El PAS (Pont a les Arts Sonores) va abaixar el teló aquest cap de setmana superant tots els objectius que es va marcar la regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Martorell. La primera edició tanca amb prop de 6.000 espectadors en set actuacions al llarg del mes de juliol. La programació i, sobretot, un espai com el Pont del Diable han reforçat un festival que s'ha assegurat la continuïtat l'any vinent.

Després de tres caps de setmana intensos la regidora de Cultura i Joventut de l'Ajuntament, Cristina Dalmau passa balanç del PAS, “la valoració és molt bona i així ens ho ha fet saber la gent. A través del PAS hem aconseguit un espai idoni de convivència entre el lloc singular que és el Pont del Diable i la cultura a través d’una programació molt encertada. Ha tingut la resposta que buscàvem per part de la gent de Martorell i s’han creat sinèrgies i interaccions amb la gent perquè es gaudeixi de la cultura.”

Redacció / Foto: Ajuntament de Martorell

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix