Sant Feliu acull la I Setmana d'Estiu de Pedagogia Sistèmica

Aplegarà més de 200 persones del món educatiu d’arreu de Catalunya i se celebrarà a l’escola Salvador Espriu i al Palau Falguera.

Més de 200 persones vinculades al món educatiu català es donen cita des d’avui i fins al pròxim divendres 11 de juliol a Sant Feliu de Llobregat en el marc de la I Setmana d'Estiu de Pedagogia Sistèmica Multidimensional de Catalunya. Es tracta d'un esdeveniment organitzat conjuntament per l'entitat Connexions i l'Institut de Ciències de l'Educació (ICE) de la Universitat Autònoma de Barcelona amb l'objectiu de donar a conèixer experiències de la pedagogia sistèmica que s'estan duent a terme actualment i alhora donar suport a les persones que treballen en l'aplicació d'aquesta proposta educativa. Les activitats es duran a terme en dos espais diferenciats: l'escola Salvador Espriu i al Palau Falguera -foto-.

Què és?

La pedagogia sistèmica és un corrent pedagògic que entén la comunitat escolar com un tot i posa la mirada en les relacions i els vincles i en com generar climes convivencials positius a les aules, on les emocions que es visquin siguin la confiança, l'acolliment, el reconeixement, el respecte, l'agraïment i l'admiració. En aquest sentit, possibilita que l'escola sigui una plaça comuna, una comunitat, on hi ha espai per a totes les identitats i totes les intel·ligències.

En el marc de la I Setmana d'Estiu de Pedagogia Sistèmica es faran cursos d'introducció i aprofundiment a aquesta disciplina. També es duran a terme tallers de caire més pràctic i vivencials. Alhora es farà una sessió de cinema educatiu i es presentaran una vintena d'experiències d'aplicació de la pedagogia sistèmica en diferents etapes educatives i contexts professionals.

Redacció / Foto: Ajuntament de Sant Feliu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
198

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix