El Consorci de Turisme promociona la comarca en els centres escolars

Va organitzar un viatge per diferents llocs d’interès cultural per al personal educatiu d’escoles del Baix Llobregat, Barcelona i província.

El Consorci de Turisme va organitzar el tercer viatge/jornada per donar a conèixer el seu Programa d’Activitats Educatives del Baix Llobregat, adreçat al personal educatiu dels centres escolars de la comarca, Barcelona i província. Des del Consorci es considera al sector educatiu com un dels públics prioritaris per a molts dels recursos turístics de la comarca.

Els quaranta assistents van participar en un programa molt intens, van visitar els Museus de Martorell i el Pont del Diable, el nou Centre d’Interpretació del riu Llobregat a la masia de Can Julià de Sant Boi de Llobregat, l’Espai Agroambiental de la Fundació SIGEA a Viladecans, i el Centre Jujol Can Negre i la Torre de la Creu a Sant Joan Despí. El servei de transport es va fer amb Avantgrup, empresa especialitzada en transport escolar amb seu a Sant Boi de Llobregat.

L’organització d’aquesta jornada per a personal del món escolar i educatiu s’emmarca dins de les accions de promoció del turisme escolar. Per potenciar aquest sector, des del Consorci de Turisme també s’han dut a terme d’altres actuacions que donen a conèixer el Programa d’Activitats Educatives del Baix Llobregat, una eina que conté informació de tota l’oferta educativa que hi ha a la comarca, així com l'assistència a la Mostra Pedagògica i presentació del Programa d'Activitats Escolars (PAE) de Barcelona, que va tenir lloc el passat 30 de juny al Cosmocaixa, i l'edició dels cupons amb descomptes per a famílies que també es difonen a través de les escoles.

Redacció / Foto: Consell Comarcal del Baix Llobregat

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
196

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix