Pallejà es convertirà dissabte en la capital del jazz

El festival comptarà amb les actuacions de Violetta Curry, The Guadianas Trio i Gnaposs Groove.

El parc de la Molinada acollirà el pròxim dissabte 5 de juliol la setena edició del Pallejazz, el festival de jazz de Pallejà. A partir de les 22 hores, els assistents podran gaudir de les actuacions en directe de la cantant d’origen nord-americà Violetta Curry, The Guadianas Trio i Gnaposs Groove, l’últim disc del guitarrista David Muñoz, col·laborador habitual de formacions tan conegudes com Els Pets. El festival serà presentat per l’actriu Vanessa Castro i comptarà amb l’animació de dj Celo.

El festival va néixer l’any 2008 en record al desaparegut Marià Bernabeu. Al llarg de les anteriors edicions han passat pel Pallejazz grups i músics com Miguel Fernández Quartet, The Slingshots, Kitflus Kuartet, Astrio, David Pastor Trio, Rei Lui Swingband o Superfly Party, entre d’altres.

El Pallejazz forma part del programa de la Festa Major d’Estiu del municipi, tot i que serà els dies 11, 12, 13 i 14 de juliol quan se celebri la festa gran de Pallejà amb més d’una seixantena d’activitats culturals, tradicionals i esportives.

Redacció / Foto: Pallejazz

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
159

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix