La música prendrà Viladecans aquest cap de setmana

Se celebrarà el 26è Certamen de Cantautors i el 3r Festival Vilautor amb motiu del Dia de la Música.

La ciutat segueix apostant pels nous valors de la cançó d'autor a través del Certamen de Cantautors. La final del concurs, inclòs en la programació commemorativa del Dia de la Música (21 de juny), se celebrarà aquest dissabte, 21 de juny, des de les set de la tarda, als jardins de Can Modolell. En total seran vuit participants els que hi presentaran dues cançons pròpies i originals cadascun perquè el jurat els situï entre els tres millors, la qual cosa els reportarà un premi en metàl·lic i l'actuació en diferents festivals al llarg del 2015.

El certamen, organitzat per Les Nits de l'Art en col·laboració amb l'Ajuntament de Viladecans, és d’accés gratuït. Abans del veredicte, al voltant de les nou de la nit, tindrà lloc l'actuació del vencedor de la passada edició del 2013, Pep Mirambell, per aixecar el teló del festival Vilautor, en què també actuarà el cantautor gallec Andrés Suárez, que compta, acompanyat de la seva guitarra, amb una carrera de 10 anys damunt dels escenaris més diversos. L’endemà, 22 de juny, a les vuit del vespre, es tindrà l'oportunitat, també als jardins de Can Modolell, de gaudir del concert del cantant Paco Ibáñez.

Mostra d’Escoles locals

La celebració de la Festa de la Música inclou també la Mostra d'Escoles de Música locals (actuacions de Vivace, Ramón Muro, Ressò, Big Band i Ateneu de les Arts, avui divendres, 20 de juny, des de les 18 hores, als jardins de Can Modolell), els concerts del Festival Marina Sona (actuacions de Cebra de Paso -pop rock- i els grups de música alternatius JSK i KePasaPrimo, dissabte, 22 de juny, des de les 22 h, a l'escenari del llac del parc de la Marina) i el final de curs de l'Ateneu de les Arts de Viladecans (diumenge, 22 de juny, a les 11 h, als jardins de Can Modolell).

Redacció / Foto: Ajuntament de Viladecans

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
208

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix