L'Escola Municipal de Música Blai Net celebra la cloenda del seu 25è aniversari

La sala del teatre de Can Massallera va acollir un concert dels grups corals i instrumentals del centre.

El concert de cloenda del 25è aniversari de l’Escola Municipal de Música Blai Net, que va omplir de gom a gom la sala del teatre de Can Massallera, va anar a càrrec dels grups instrumentals i corals del centre. L'acte va comptar amb l'assistència de l'alcaldessa de Sant Boi, Lluïsa Moret, i el tinent d'alcalde d'Educació I Civisme, Luis Pérez.

Els actes d'aniversari vam començar durant la setmana de Santa Cecília (novembre) amb concerts i un concurs de pastissos d'aniversari amb més de 100 pastissos aportats per les famílies de la comunitat escolar. El març es va fer la cantata El Peix Irisat, a Can Massallera, amb els nens i nenes de sensibilització L'abril es va fer KUR, el darrer dragó, espectacle comunitari que va comptar amb la participació de persones provinents del Benito Menni, Sant Joan de Déu i l'Escola Balmes, junt amb grups instrumentals de l'Escola de Música. Per Festa Major l'Escola va sortir al carrer amb grups instrumentals i corals, junt amb escoles de música convidades d'altres municipis. Aquesta setmana s'han fet els darrers concerts: dimecres L'aniversari d'en Blai, amb els grups instrumentals i corals dels "petits" (programa Bàsic), i el concert de cloenda amb grups instrumentals i corals dels "grans".

Història

Fundada l'any 1988, l'Escola Municipal de Música de Sant Boi porta el nom d'un il·lustre santboià, el pianista Blai Net i Sunyer (1887-1948). L'Escola va ser creada en el si del Patronat de Cultura de l'Ajuntament. Després de passar per diverses seus provisionals, l'Escola troba la seva ubicació definitiva, l'any 2001, a Can Castellet (masia restaurada situada al centre de Sant Boi).

Actualment, l'Escola acull al voltant de sis-cents alumnes, amb una oferta de 14 especialitats instrumentals, quatre programes generals -sensibilització, bàsic, aprofundiment, joves/adults, dos programes específics -Jo també i Avançat-, i una oferta de tallers de curta durada adreçada a totes les edats. Al centre hi treballen 20 professores i professors, un conserge i una administrativa. L'Escola Municipal de Música Blai Net és un Centre d'Ensenyaments Artístics autoritzat pel Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya. L'Escola compta  amb un Consell Escolar en que queden representats els diferents estaments de la comunitat educativa. Cal esmentar també la contribució de Joventuts Musicals del Baix Llobregat, entitat nascuda i vinculada al centre.

Redacció / Foto: Ajuntament de Sant Boi

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
209

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix