L’Arxiu Municipal de Sant Esteve mostra el seu fons de publicacions

Coincideix amb el Dia Internacional dels Arxius, i la mostra es pot visitar del 9 al 13 de juny.

Aquest dilluns 9 de juny, l'Arxiu Municipal de Sant Estve Sesrovires organitza una activitat que amb el nom de “L’Hemeroteca de l’Arxiu: Mostra de Publicacions” amb motiu de la celebració del Dia Internacional dels Arxius. L’objectiu és donar a conèixer una part del fons que conserva i que està obert a la consulta dels sesrovirencs. Aquesta mostra es podrà visitar del 9 al 13 de juny (10h. a 14h. del matí).

Aquesta mostra és el resultat d’un treball realitzat en els últims dos anys. S’ha dut a terme un procés d’identificació, classificació i catalogació de les publicacions que hi havia a l’Arxiu però que no estaven inventariades. Actualment, l’Arxiu compta amb 60 publicacions, de les quals 29 són publicacions locals, 19 d’àmbit comarcal i català i 12 corresponen a publicacions de tirada nacional. La publicació més antiga que és un exemplar de Mi revista de l’any 1914. Les publicacions que es conserven són de temàtica molt diversa. Entre les publicacions d’àmbit local destaquen les que han estat editades per les diferents entitats i associacions de Sant Esteve, algunes ja desaparegudes i altres, en canvi, que continuen la seva tasca avui dia.

Redacció / Foto: Ajuntament de Sant Esteve Sesrovires

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix