Cornellà celebrarà el Dia Internacional dels Museus

Té previst organitzar diverses activitats obertes a tots els públics en diferents escenaris.

Cornellà de Llobregat celebrarà el Dia Internacional dels Museus -diumenge 18 de maig- amb una sèrie d’activitats destinades a tots els públics. Així, el Museu Palau Mercader ha organitzat una jornada especial amb la projecció, a les 11 h, de “360º Planetari”, on els visitants podran apropar-se a Venus amb la seva densa atmosfera, veure el moviment de les estrelles o explorar algunes de les descobertes astronòmiques més importants de la història.

La jornada continuarà, a les 12 h, amb una visita a la Torre de la Miranda, un dels edificis més emblemàtics de Cornellà. Per a l’ocasió obrirà les seves portes perquè els ciutadans puguin pujar fins a dalt de tot, gaudir de les privilegiades vistes que ofereix i conèixer una mica millor la història de l’antiga finca Mercader.

El Parc de Can Mercader serà un dels escenaris protagonistes del Dia Internacional dels Museus. A partir de les 12 h s’ha programat una activitat familiar conduïda per un expert en què els visitants podran descobrir, primer des de dalt d’un trenet en miniatura i, després a peu, una altra manera de mirar-se el parc on confluiran la història, l’art, el lleure i la botànica.

A més, el Museu de Matemàtiques habilitarà dues carpes al parc amb jocs, puzles i enigmes perquè tant els més grans com els petits puguin posar a prova el seu enginy i, alhora, divertir-se.

Concert al Museu Agbar

D’altra banda, el Museu Agbar de les Aigües també serà un dels altres escenaris del Dia Internacional dels Museus. A més de dedicar una setmana de portes obertes fins al 18 maig amb motiu del seu desè aniversari, el Museu Agbar oferirà el 17 de maig, a les 20 h, el concert “La música de l’aigua”. Un espectacle únic que recrea el fluir continu i la sonoritat personal d’una gota d’aigua a través de la guitarra de José Antonio Escobar i el quartet de corda Concertante, sota la direcció artística d’Eulogio Dávalos.

Redacció / Foto: Ajuntament de Cornellà

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix