L’Ajuntament de Viladecans aposta per la lectura durant la Fira de Sant Isidre

Serà el motiu principal de l’estand institucional sota el lema de “A Viladecans, ens agrada llegir” i en el marc del quinze aniversari de la Biblioteca Municipal.

La 44a Fira de Sant Isidre i la 13a Mostra d’Entitats, que se celebren aquest cap de setmana a la ciutat, tindran una protagonista especial, la lectura, motiu principal de l’estand institucional d’enguany. Dins del recinte de Cúbic els visitants locals i d’arreu podran gaudir d’un munt d’activitats per a tothom, sota el lema de ‘A Viladecans, ens agrada llegir’ i en el marc del 15è aniversari de la Biblioteca municipal.

Així, qui vulgui fer un recorregut per l’estand municipal hi trobarà les activitats que se celebren i s’organitzen a la ciutat per promocionar i contagiar la passió per llegir i les singularitats de Viladecans en aquest àmbit. Entre les accions previstes, hi haurà la participació de personalitats, entitats, clubs de lectures i llibreries implicades en el món local de la lectura; la lectura pública del primer capítol de ‘En agosto nos vemos’, l’última obra inèdita del premi Nobel de Literatura Gabriel García Márquez, que ens ha deixat recentment –també es llegirà el seu ‘Retrato de un náufrago’–; activitats infantils i per a adults, i un banc d’intercanvi de llibres, perquè les persones interessades portin el llibre que vulguin canviar per un altre de l’estand.

Redacció / Foto: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix