Sierra i Fabra convoca els seus lectors, a Viladecans

S’emmarca dins del cicle de trobades amb escriptors a la Xarxa de Biblioteques Municipal promogut per la Diputació de Barcelona.

En el marc del cicle de trobades amb escriptors a la Xarxa de Biblioteques Municipals, promogut per la Diputació de Barcelona amb la col·laboració de diverses editorials, l'escriptor Jordi Sierra i Fabra, serà avui, dilluns 12 de maig, a les 17:30h, a la Biblioteca de Viladecans per trobar-se amb els lectors.

Radiografia

Sierra i Fabra (Barcelona, 1947) va escriure la seva primera novel·la amb només 12 anys. Va deixar els estudis i va treballar com a comentarista musical. El 1972 publica el seu primer llibre, "1962-72 Historia de la música pop". El 1976 decideix dedicar-se plenament a la literatura, i des de llavors la seva extensa obra abasta tots els gèneres. És un dels nostres escriptors més prolífics, amb més de 400 títols –en català i castellà-, que han estat traduïts a més de 25 idiomes, i dels quals ha venut milions d'exemplars. Entre les seves últimes obres destaquen "El cor de jade" (2013) i "Seis días de diciembre" (2014). Alguns dels seus llibres han estat adaptats al teatre i al cinema. Al llarg de la seva trajectòria professional, ha obtingut la major part dels premis literaris de Catalunya i Espanya.

L'any 2004 va crear la Fundación Jordi Sierra i Fabra i va impulsar la Fundación Taller de Letras Jordi Sierra i Fabra para Latinoamérica, amb seu a Colòmbia, per promoure el foment de la lectura i la creació literària entre els joves.

Redacció / Foto: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix