Ja es pot participar en la 17a Biennal de Ceràmica d'Esplugues

Les obres es podran presentar fins al pròxim 27 de juny.

Fins al 27 de juny romandrà obert el termini de presentació d'obres a la dissetena edició de la Biennal Internacional de Ceràmica d'Esplugues Angelina Alós, el certamen de ceràmica d'àmbit internacional més antic de Catalunya. Aquest 2014, el nou web dels Museus d’Esplugues (www.museus.esplugues.cat) centralitzarà tota la informació referent a la Biennal. Podeu accedir a les bases i al formulari d’inscripció en l'enllaç següent: 
17a Biennal Internacional de Ceràmica d'Esplugues Angelina Alós.

En la darrera edició hi van participar prop d’un centenar de ceramistes i la presència internacional va ser molt nombrosa. Com a novetat introduïda en 2012, les 38 peces seleccionades es van exposar per primera vegada al Museu Can Tinturé.

Redacció / Foto: Ajuntament d’Esplugues

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix