Els grafiters ja tenen el seu concurs a Sant Vicenç dels Horts

És obert a joves entre 14 i 30 anys i la temàtica és de còmics o personatges de ficció (literatura i cinema).

El departament de Joventut de Sant Vicenç dels Horts organitza la primera edició del Concurs de grafits. Les inscripcions són obertes fins al 23 de maig. Les persones interessades a participar-hi poden lliurar l’esbós del grafit al Servei Integral d’Atenció Ciutadana (SIAC) de dilluns a divendres de 9 a 14 h, i les tardes de dilluns a dijous, de 16.30 a 18.30 h. L’esbós s’ha d’elaborar a mà, en un DIN-A3 de cartolina en sentit horitzontal.

Poden presentar-s’hi joves d’entre 14 i 30 anys que estiguin empadronats a Sant Vicenç dels Horts. En cas de concursar-hi per parelles o grups, almenys un dels membres ha d’estar empadronat al municipi. Els esbossos s’han de centrar en temàtiques de còmics o personatges de ficció (literatura i cinema). Hi haurà un premi de 250 euros per modalitat per gastar en compres a comerços associats a la Unió de Botiguers del municipi.

Redacció / Foto: Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix