Reconeixement a l’Associació Museu de Matemàtiques de Catalunya MMACA

El Patronat de la Fundació Ferran Sunyer i Balaguer ha concedit guardonar-la per la creació de l’espai expositiu i per les activitats de divulgació realitzades el darrer any.

L’Associació Museu de Matemàtiques de Catalunya MMACA va rebre el Premi Matemàtiques i Societat 2013 concedit pel Patronat de la Fundació Ferran Sunyer i Balaguer. Aquest reconeixement ha estat atorgat per la creació de l’espai expositiu permanent “Experiències Matemàtiques” al Palau Mercader de Cornellà de Llobregat, que es va obrir el passat 2 de febrer, i per les altres activitats de divulgació de les matemàtiques realitzades el darrer any.

Aquesta Fundació va ser creada per les germanes Maria i Maria dels Àngels Carbona i Balaguer, en record del seu cosí, el matemàtic català Ferran Sunyer i Balaguer (1912-1967). L’any 1991 es va integrar a l’Institut d’Estudis Catalans. Té per finalitat estimular la recerca matemàtica, amb la concessió de premis a treballs de recerca o ajuts per a estudis. La mostra premiada, “Experiències Matemàtiques”, apropa als assistents els clàssics problemes matemàtics amb puzles, cilindres, poliedres i altres materials didàctics. Materialitza la teoria i la fa entenedora. 

Redacció / Foto: Ajuntament de Cornellà

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix