Abrera lliura els seus premis del Concurs de Teatre

El grup Filagarsa de Molins de Rei, amb l’obra "Ménage a Trois", es va endur quatre guardons.

El grup de teatre Filagarsa de Molins de Rei amb l’obra "Ménage a Trois" va ser el guanyador del XIX Concurs de Teatre Vila d’Abrera en endur-se quatre dels guardons, entre ells, el primer premi dotat de 400 euros i el premi a la millor direcció, a banda del primer premi a la millor actriu principal i al millor actor de repartiment.

El segon premi, dotat de 275 euros va ser pel Grup Escènic Navàs amb l´obra "Tots eren fills meus" i el tercer, premiat a 150 euros, fou per l´obra "Madame Melville" del Centre Moral i Instructiu de Gràcia. El públic del certament, mitjançant votació popular, va concedir el Trofeu Núria Estrada al Centre de Teatre de Llorenç del Penedès amb "Variacions enigmàtiques".

La cloenda del concurs de teatre va tenir lloc a la Sala Municipal amb la representació de l´obra "El pensador de barra lliure", d´Eduard Biosca i amb veu en off de Toni Clapè. Aquesta divertida comèdia va posar punt final a una edició que ha portat a escena un total de vuit obres (sis a concurs) de reconegut prestigi de la mà de companyies catalanes de teatre amateur des del passat mes de gener.

A l’edició d’enguany van optar als premis un total de sis companyies amateurs.

Redacció / Foto: Ajuntament d’Abrera

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix