José Corbacho presenta la seva nova obra a la Temporada d'Arts Escèniques de Sant Boi

L’actor i director hospitalenc aprofita les noves tecnologies per parlar i riure de tot una mica.

El pròxim diumenge, 27 d'abril, la Temporada d'Arts Escèniques i Música de Sant Boi de Llobregat presenta “Corbacho 3G”, un espectacle on el conegut showman, actor i director aprofita les noves tecnologies per parlar i riure de tot una mica.

José Corbacho ens proposa un espectacle on l'ús de les xarxes socials i les noves maneres de comunicar-nos són una excusa per criticar aspectes de la nostra societat: la monarquia, els polítics, la televisió, les relacions de parella... tot passa pel filtre de l'humor i del riure.

L’actuació de Corbacho a l'escenari és un monòleg on es demana la col·laboració del públic. L'artista demana als assistents que encenguin els telèfons mòbils, que facin fotos, que publiquin missatges a les xarxes socials o, fins i tot, que li enviïn missatges. D'aquesta manera, la mateixa sala es transforma en una xarxa viva durant una estona.

"Corbacho 3G" és la tercera obra d'aquest semestre a la Temporada d'Arts Escèniques i Música."Onze. Nou. Catorze (1714)" (20 de maig, dins de la programació de la Festa Major) i "Iaia!" (8 de juny), amb Montserrat Carulla, completaran la programació.

Redacció / Foto: Ajuntament de Sant Boi

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix