Es Lliuren els premis del II Concurs d'SMS d'amor en català de Sant Boi

Andrea Buendía, Francisco Hidalgo i Maria Rosa Anglès han aconseguit els tres premis d'aquesta edició.

Avui s¡han lliurat els premis del II Concurs d'SMS d'amor en català, convocat pel Servei Local de Català de i Ràdio Sant Boi amb motiu de la diada de Sant Jordi. Andrea Buendía, Francesc Hidalgo i Maria Rosa Anglès han guanyat els tres premis del certamen.

Els guardons d'aquesta segona edició, lliurats a la Fira del Llibre de la plaça de l'Ajuntament, han estat un sopar romàntic per a dues persones i dos llibres (primer premi) i vals de compra de 50 euros i dos llibres (segon i tercer premi) per gentilesa de les associacions de comerciants El Carrer i Sant Boi una gran botiga i de les llibreries Isart i Croquis.

El concurs demanava SMS d'amor escrits en llengua catalana amb una extensió màxima de 30 paraules. El text guanyador, obra d'Andrea Buendía, diu: "Pintaré tombarelles amb tu, amb tu saltaré sobre aquest abisme sense por".

A les pàgines web de l'Ajuntament de Sant Boi i del Servei Local de Català s'ha publicat un recull de tots els missatges rebuts. En el concurs han participat 37 persones, que han enviat 59 textos SMS.

Redacció / Foto: Ajuntament de Sant Boi

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix