Sant Vicenç dels Horts viu amb intensitat la Setmana Santa

Els carrers del municipi es van omplir de gom a gom durant les processons de Dijous i Divendres Sant.

Dijous i Divendres Sant es van celebrar els actes forts de la Setmana Santa 2014 de Sant Vicenç dels Horts, que van omplir els carrers d’aquesta localitat baixllobregatina. Durant la nit de dijous, va tenir lloc la processó del Santísimo Cristo de la Salud i Nuestra Señora de la Soledad. Al llarg del recorregut, els espectadors van poder gaudir de la interpretació de diverses saetas amb les veus de Diana Navarro, El Mani, Antonio Cortés, Virginia Vargas, Inés de Barbate, Juan Antonio Caballero, José Antonio Escribano i Ricardo Peñuela. Com cada any, la processó va sortir del Poliesportiu Municipal Sant Josep i va finalitzar el seu recorregut a l’Església de Sant Josep a prop de les 3 de la matinada.

D’altra banda, els carrers de Vila Vella també van estar farcits d’actes religiosos durant el Divendres Sant, des de les 8 h, amb el Via Crucis, fins a gairebé la mitjanit, quan va finalitzar la processó del Silenci del Sant Crist. A les 16.30 h, es va realitzar la tradicional desfilada dels Armats del Cos de Portants del Sant Crist, que un cop més va traslladar Sant Vicenç dels Horts a l’antiga Roma. Dues hores després, va tenir lloc la segona sessió de l’Auto Sacramental a l’Església de Sant Vicenç Màrtir, durant la qual tots els assistents van poder gaudir de les escenes dels últims dies de la vida de Jesucrist acompanyades dels Salms de Narcís Lunes i Boloix.

A continuació, es va celebrar un concert de les bandes participants a la Processó de Penitència a la plaça de la Vila. Finalment, a les 21 h, la processó del Silenci del Sant Cris va sortir de l’Església de Sant Vicenç Màrtir i va traslladar pel centre del poble els passos de l’Hort, de l’Assotament, de l’Ecce Homo, de Natzaret, de la Mare de Déu dels Dolors, de la Soledat i del Sant Sepulcre.

Redacció / Foto: Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
115

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix