El Festival Rosa Rock Pallejà serà una gran festa solidària i cultural

Se celebrarà la primera edició del Festival Rosa Rock el pròxim 26 d’abril.

El Parc de la Molinada de Pallejà acollirà, el pròxim 26 d’abril, la primera edició del Festival Rosa Rock. Una festa solidària i cultural que inclourà activitats relacionades amb valors com la solidaritat, el respecte, la sostenibilitat i el voluntariat. A partir de les 17 h hi haurà parades d’entitats, s’organitzaran tallers, jocs de taula i tradicionals i un rocòdrom d’escalada. També està previst instal·lar-hi una barra de bar solidària. L’entitat local Comuarte vendrà el got solidari de la festa amb l’objectiu de recollir diners per poder realitzar un projecte musical amb joves.

A més, el Festival inclourà l’organització d’un mercat d’intercanvi i de segona mà. Es tracta d’una iniciativa que busca donar sortida a aquells objectes i materials que no es necessiten però que podrien ser d’utilitat per a altres persones. Es vol evitar la generació de residus, i es pretén també fomentar una nova forma de consum més responsable i sostenible. En el mercat d’intercanvi i de segona mà s’hi podran canviar i vendre tot tipus d’objectes com roba, material esportiu, llibres, productes relacionats amb la puericultura, eines o  elements de decoració, entre d’altres.

Un concert, que està previst que comenci a les 21 h, posarà el punt i final a la festa amb les actuacions dels grups Caribeska (amb un estil jamaicà, reggae i ska), Mamà Patxanga (rumba i reggae) i Strombers (ska i rock).

El Festival Rosa Rock està organitzat per la regidoria de joventut i ha comptat amb la col·laboració de les àrees de cooperació, medi ambient, igualtat, cultura i participació ciutadana de l’Ajuntament de Pallejà.

Redacció / Foto: Ajuntament de Pallejà

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
163

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix