La Diada de Sant Jordi a Sant Feliu de Llobregat escalfa motors

Hi ha previst un ampli ventall d’activitats al llarg del dia i fins al dimarts 29 d’abril.

El dimecres 23 d'abril, de 10 a 21 h, les tradicionals parades de llibres i roses ompliran la plaça de la Vila amb motiu de la Diada de Sant Jordi. Durant tota la jornada també es podrà visitar, a la Biblioteca Montserrat Roig, l'exposició 1714: El català ahir, avui i demà. Et prenc la paraula, que restarà oberta fins al 4 de maig.

A la tarda tindrà lloc, al Casal Municipal de la Gent Gran, un recital del grup de tertúlies literàries, un concert de la Coral Roses de la Gent Gran i l'actuació del grup de sardanes del Casal Municipal. A la plaça de la Vila també hi haurà diversos actes culturals amb motiu de la celebració, entre els que destaca la representació de la llegenda de Sant Jordi, a càrrec de Calaix de Sastre, a les 18.30 h, i la ballada de sardanes amb la Cobla Rambles, a les 19 h. A la mateixa hora tindrà lloc al saló de sessions de l'Ajuntament l'acte institucional de la Diada i la presentació del cartell de les Festes de Primavera 2014 i el regal institucional dissenyat per l'artista local Maria Antònia Hernández Subirachs. A les 20 h, se celebrarà a l'estand DeBotigues, ubicat a plaça de la Vila, el sorteig de la campanya de promoció comercial "Sant Jordi mereix un sopar". Tancarà els actes de la Diada de Sant Jordi el repic de campanes, a les 21 h, a càrrec de la colla de Campaners.

Les activitats commemoratives de la festivitat de Sant Jordi, que s'emmarquen en la XI Setmana per la Llengua, continuaran el dijous 24 i fins al dimarts 29. Entre les activitats més destacades hi ha les organitzades al Mercat Municipal durant el matí del dissabte 26, així com el concurs de microrelats en català a través de la xarxa social Twitter que organitza l'Ajuntament per quart any consecutiu.

Redacció / Foto: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
213

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix