Arturo González publica “Investigaciones científicas i anécdotas históricas”

L’escriptor castelldefelenc també ha escrit “Curiosidades históricas y dichos populares”.

Des de fa molt poc temps ja es pot comprar a les llibreries i per internet el tercer llibre d’Arturo González Hurtado que té com a títol “Investigaciones científicas y anécdotas històricas”. L’escriptor el va presentar recentment a la Biblioteca Central de Castelldefels. Segons González parla sobre “la vida, la memòria, la bellesa, l’amor, les decisions, les emocions o la felicitat. Totes molts properes a nosaltres, que ens afecten a la nostra vida diària i seria convenient que estiguéssim molt atents a elles per tenir una major qualitat de vida i una longevitat més sana i feliç.”

D’altra banda, l’any passat també va publicar el seu segon llibre titulat “Curiosidades históricas y dichos populares”. El llibre recull més de 550 dites populars de les quals ha buscat les seves arrels, és a dir el seu origen. “Moltes d’aquestes dites s’utilitzen a la vida diària de les persones i en el llibre podem trobar una o vàries explicacions”, diu González. Referent a les curiositats històriques, l’autor explica que “podem trobar explicacions de molts fets que s’han produít al llarg de la història.”

El perfil
Auturo González Hurtado va néixer a Yudego (Burgos) l’any 1948. Compta amb un ampli bagatge professional i acadèmic amb la carrera de Mestre Nacional de Primer Ensenyament i el llicenciament en Filologia Hispànica a més de mestre de català. Ha dedicat tota la seva vida a la docència, de la qual vint anys a la localitat baixllobregatina de Castelldefels. Va començar fent classes en centres concertats i, posteriorment, va passar a ocupar plaça en diferents centres públics. També ha publicat “Poesías para la familia y amigos”.

Redacció / Foto: Arxiu
 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
208

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix