Sant Boi promou al Born els seus valors com a municipi vinculat al Tricentenari

També va organitzar un ampli ventall d’activitats socials i culturals com a promoció de la ciutat.
El passat 22 de març es va presentar al Born Centre Cultural el cultural de Sant Boi de Llobregat. El museu barcelonès va convidar la ciutat baixllobregatona per la seva condició d'enclau turístic de la Ruta 1714.

La jornada va començar a la Sala Moragues del Born amb un parlament de benvinguda de l'alcalde, Jaume Bosch, que va parlar del compromís de Sant Boi amb el Tricentenari donat que els fets de 1714 "formen una part important de la nostra història". La projecció d'un vídeo sobre Rafael Casanova va donar peu a una glossa de la seva figura per part de Carles Serret, director de l'Arxiu Històric de Sant Boi. La presentació de Sant Boi al Born es va completar amb l'actuació de la Coral Renaixença que va interpretar un repertori de cançó popular catalana. D'altra banda, el rapsode santboià Benet Puig va fer una summa poètica sobre Rafael Casanova amb l'acompanyament de Lluís Gelis (gralla) i Marc de Rosselló (timbal).

El municipi baixllobregatí va aprofitar l'ocasió per fer una acció de promoció de la seva vitalitat social i cultural. Gegants, trabucaires i entitats de cultura popular de Sant Boi van animar la diada festiva a la plaça Comercial, situada davant del Born. Així, les persones que es van acostar al Born van rebre una carxofa amb el lema de la campanya "Jo sóc Sant Boi". La celebració al carrer va comptar també amb una actuació del grup musical santboià Riu.

Redacció / Foto: Ajuntament de Sant Boi de Llobregat
 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
208

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix