Toni Albà visitarà Pallejà pels 10 anys de Voluntariat per la llengua

Aquest divendres dia 21 de març, l’actor i humorista prendrà part al Castell en una tertúlia sota el nom “Parla’m en català”.
El programa de Voluntariat per la llengua que promou el Servei Local de Català de Pallejà arriba enguany al seu desè aniversari. I per tal de celebrar-ho aquest divendres, dia 21 de març, organitza al Castell un seguit d’activitats entorn a la llengua i el seu ús social.

Aquestes s’iniciaran a les 18.30 h amb la participació de l’entitat Contents Contem Contes Cantant i el seu “Conte del voluntariat”. Seguidament tindrà lloc el tancament del novè torn de parelles lingüístiques i la presentació del desè torn. D’aquesta manera es posaran en contacte a aquelles persones catalanoparlants adscrites al programa de voluntariat amb les persones que volen millorar el seu nivell de català oral a través de 10 hores de conversa. El programa de la celebració continuarà amb la presentació dels resultats de la campanya de “Pallejà en 100 paraules o més” durant la qual es convidava als ciutadans a aportar aquelles paraules que relacionen directament amb el municipi.

El tancament de la jornada arribarà a partir de les 20 h amb la tertúlia que sota el nom “Parla’m en català” protagonitzarà l’actor i humorista Toni Albà.

Redacció / Foto: Arxiu
 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix