La Generalitat de Catalunya construirà una tercera escola a Abrera

Les obres estan previstes que s’iniciïn el quart trimestre de 2014 i podria entrar en funcionament pel curs 2015-2016.
La tercera escola a Abrera serà una realitat. La Generalitat de Catalunya s’ha compromès que les obres per construir el centre d’educació de primària comencin el quart trimestre d’enguany i es preveu que ja pugui entrar en funcionament pel curs 2015-2016. La dotació serà de 4 milions d’euros. Actualment aquesta escola ja funciona de manera provisional a mòduls ubicats al pati de l’escola Ernest Lluch.

Amb aquest anunci es dóna resposta a la necessitat de dotar Abrera d’una tercera escola. Per aconseguir-ho ha estat necessària una intensa activitat reivindicativa tant des de l’Ajuntament d’Abrera, com des de l’AMPA de l’Escola i l’equip directiu, amb nombrosos actes reivindicatius i reunions amb el consistori municipal amb la Generalitat de Catalunya per aconseguir la seva construcció urgent.

Infantil i primària
L’escola Abrera (ubicada al barri de Can Morral, entre el carrer Esparreguera i la travessera de Can Morral) està projectada inicialment per a una línia d’ensenyament d’infantil i primària amb capacitat per a 225 alumnes des de P3 fins a 6è curs, i amb possibilitat d’ampliació. Les places ofertes de la nova escola Abrera se sumen a les de l’escola Platón i Sartí (la primera escola que es va construir al municipi reformada i ampliada l’any passat) amb tres línies i 675 alumnes,  i a les de l’escola Ernest Lluch (construïda l’any 2006) de dues línies i 450 alumnes.

Redacció
/ Foto: Ajuntament d'Abrera
 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
98

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix