José Luis Lagares obté el premi Comunitat Valenciana de fotografia

El cornellanenc va ser reconegut dins de la categoria de nu.


El fotògraf professional cornellanenc José Luis Lagares va ser el guanyador de l’onzena edició dels premis Comunitat Valenciana de fotografia, dins de la categoria de nu. Aquest certamen és un dels més prestigiosos del país, amb un elevat nombre de participació i un gran nivell de les obres presentades.

La cerimònia de lliurament de premis es va celebrar a València coincidint amb les jornades que organitza l'Associació de Fotògrafs Professionals de València. José Luis Lagares és un fotògraf especialitzat en retrat, però amb una predilecció especial cap als books i el nu artístic.

En els últims tres anys, Lagares ha obtingut altres reconeixements pel seu treball, com la inclusió de diverses de les seves obres en la col·lecció d'honor de Fepfi, l'obtenció del Premi Goya de Fotografia (2011), la seva nominació el 2013 i ara l'obtenció del Premi Comunitat Valenciana 2014.

Redacció
/ Foto: José Luis Lagares
 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix