Pallejà també aporta la seva terra per a plantar el roure del Tricentenari

L’acte, que es farà el 2 de març a Montserrat, és un dels símbols de la commemoració dels 300 anys dels fets de 1714.
L’Ajuntament de Pallejà, tal com ja va anunciar Castellví de Rosanes, ha fet arribar al Comissariat del Tricentenari un saquet amb sorra del municipi per a col·laborar amb la plantada del roure del Tricentenari que es durà a terme aquest proper 2 de març als terrenys de l’antic convent de Santa Cecília, a la Muntanya de Montserrat. Per tal de realitzar la seva aportació, l’equip de govern municipal, en representació del conjunt de la població, recollia terra del bosc de Les Rovires, un dels paratges naturals més representatius de Pallejà.

La plantada serà un acte simbòlic dins de la commemoració dels fets de 1714 per a la qual s’ha demanat la participació del conjunt de municipis catalans. El roure serà d’aquesta manera un símbol de l’arrelament a la terra i de la pervivència en el temps d’aquest sentiment a través de les diferents generacions.

Redacció
/ Foto: Ajuntament de Pallejà
 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix