L’antiga Escola Montserrat de Martorell passarà a ser un institut

L’Ajuntament descarta el tancament o transformació de cap escola infantil i primària del municipi.


L’Ajuntament de Martorell i el departament d’Ensenyament de la Generalitat han decidit allotjar, a partir del curs 2014-15, el nou Institut d’Ensenyament Secundari Obligatori a l’antiga Escola Montserrat. D’aquesta manera, el consistori municipal no es planteja en cap cas ni el tancament, ni la transformació de cap escola d’infantil i primària actualment existent al municipi.

El departament d’Ensenyament de la Generalitat, d’acord amb les seves dades de projecció demogràfica, tenia la intenció d’ubicar un nou Institut d’Ensenyament Secundari Obligatori a les dependències de l’actual Escola Vicente Aleixandre. El passat dijous, l’Ajuntament de Martorell es va reunir amb el director general de Centres Públics de la Generalitat, Antoni Llobet, per oferir les dependències de l’antiga Escola Montserrat com a alternativa.

 
El primer tinent d’alcalde de l’Ajuntament, Xavier Fonollosa, ha manifestat que “la Generalitat ha vist amb bons ulls la proposta i ha decidit fer marxa enrere” i que “el consistori sempre ha estat al costat dels serveis públics de Martorell”.

 
L'Ajuntament garanteix a través d'un comunicat que "si en un futur l’evolució demogràfica de la ciutat provoca la reducció del nombre de grups de classes, sempre es mantindrà una línia com a mínim a cadascun dels centres educatius, es tindrà en compte l’àmbit geogràfic més allunyat dels barris de residència dels nous escolars i la demanda del curs anterior".

Redacció
/ Foto: Ajuntament de Martorell
 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix