La Biblioteca Joan Margarit de Sant Just va acollir diàriament 160 persones l’any 2013

L’equipament va rebre un total de 41.967 visites, es van realitzar 52.867 préstecs i es van organitzar 62 activitats.
Els els deu anys de vida, l’equipament cultural s’ha consolidat com un dels serveis públics més utilitzat de Sant Just Desvern. Durant el 2013 va rebre 41.967 visites –amb una mitjana de 164 visites diàries-. Es va realitzar el préstec de 52.867 documents: el 48% han estat de llibres, el 33% de DVD, el 7% CD, el 5% revistes i el 4% còmics. Un total de 7.532 ciutadans disposen de carnet, xifra que representa el 47,5% de la població total.

Nou documents i activitats
A més, el fons bibliogràfic s’ha actualitzat en uns 1.771 documents nous, entre llibres, CD i DVD. Aquest augment ha estat possible gràcies a l’aportació documental de la Diputació de Barcelona, i també pel pressupost que anualment destina l’Ajuntament de Sant Just, de 8.000 euros, i que s’ha emprat majoritàriament en l’adquisició de novel·la i llibre infantil com a mesura incentivadora de la lectura en persones adultes, jovent i infants; i també de pel·lícules i música. I pel que fa a les activitats, durant el 2013 la biblioteca ha organitzat 62 activitats amb una participació de 2.014 persones.

Redacció / Foto: Ajuntament de Sant Just Desvern
 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
170

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix