Les Coves del Salnitre completen l’oferta de les Passions d’Esparreguera i Olesa

Els assistents a les representacions poden beneficiar-se d’un descompte en la seva visita.
“Viu les Passions amb descomptes especials” és la iniciativa que aplega les representacions de les Passions d’Esparreguera i Olesa de Montserrat amb la possibilitat de visitar les Coves del Salnitre de Collbató la Colònia Güell-Cripta Gaudí i el Monestir de Montserrat a preus reduïts. En concret, aquelles persones que presentin les corresponents entrades de les populars representacions de la mort de Jesús o el cupó descarregable des dels webs dels diferents ens participants, podran beneficiar-se d’un 10% de descompte en la seva visita a les coves. De la mateixa manera el cupó també permet aconseguir preus reduïts per a assistir a les representacions. Aquestes promocions seran vigents des del 9 de març fins l’1 i el 4 de maig, pel que respecte a les passions, i fins el 31 de maig pel que fa als descomptes per a visitar les Coves del Salnitre.

Les coves ofereixen al seu visitant l’espectacle natural provocat per l'acció de l'aigua de la pluja sobre el conglomerat i el material calcari durant milers d'anys que permet gaudir d’un recorregut d’uns 500 metres guarnit per estalactites, estalagmites i columnes. La seva contemplació ha estat una influència reconeguda en l’obra d’alguns dels principals artistes catalans com Rusiñol o Gaudí.

Redacció / Foto: Josep Martí
 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
172

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix