Sant Feliu celebrarà dijous el Dia Escolar de la No Violència i la Pau

Es farà a la plaça de la Vila on hi ha previst diferents tallers adreçats especialment als infants i les seves famílies.
La plaça de la Vila de Sant Feliu de Llobregat acollirà aquest dijous diverses activitats per commemorar el Dia Escolar de la No Violència i la Pau. S'organitzaran diferents tallers adreçats especialment als infants i les seves famílies amb l'objectiu de sensibilitzar-los sobre els conflictes i la violència arreu del món.

Un dels principals reclams de la celebració són els missatges de pau que els alumnes de les diferents escoles de Sant Feliu escriuen a les aules amb motiu del Dia de la No Violència i la Pau. Bona part d'aquests missatges s'exposen a la plaça de la Vila perquè tothom pugui conèixer els desitjos de pau i solidaritat que reclamen els més petits.

En el marc de l'acte hi haurà xocolatada, música africana i les actuacions de l'Espectacle per la Pau, amb la participació de grups de funky del Centre Parroquial, l'Aula de Música i Teatre i Samarkand tribal. L'acte finalitzarà amb la interpretació de la cançó "Trista", himne oficial per la pau de la UNESCO de Catalunya.

La jornada està organitzada pel Consell Solidari i l'associació Calaix de Sastre, amb el suport de l'Ajuntament i la Diputació de Barcelona.

Redacció / Foto: Xtec
 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
208

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix