El Museu de les Matemàtiques de Cornellà obre les seves portes el 2 de febrer

Se celebrarà una Jornada de Portes Obertes amb animació i presentació als ciutadans.
L’Ajuntament de Cornellà ja té data per a la presentació en societat de l'exposició permanent 'Experiències matemàtiques' que tindrà com a seu el Palau de Can Mercader. L’acte, obert al públic, se celebrarà el pròxim 2 de febrer en una Jornada de Portes Obertes, de 10 a 14 hores, amb animació. D’altra banda, el dimecres 5 de febrer, de 17 a 20 hores, hi haurà una jornada per a la comunitat educativa on presentaran el projecte educatiu i museístic.

La col·lecció pertany a l'Associació per promoure i crear un Museu de Matemàtiques a Catalunya (MMACA), creada per un grup de professors i matemàtics de tot Catalunya, i que es planteja com a principal repte popularitzar les matemàtiques i fer-les més emocionants i aplicables al desenvolupament social, econòmic i personal.

 
L’Ajuntament de Cornellà va considerar important establir a la ciutat aquesta seu per l’important vessant educatiu d’aquest projecte, com a eina per divulgar i estimular una imatge social positiva de les matemàtiques, i com a important instrument de suport a la tasca dels centres educatius, tant locals com de tot Catalunya, des de primària fins a la universitat, tot i complementant-la amb propostes i activitats de tota mena.

Obert dimecres i diumenges
'Experiències matemàtiques' té la seu a la planta superior del Museu Palau Mercader i obrirà per al públic general tots els dimecres de 17 a 20 hores, i els diumenges de 10 a 14 hores. Està previst que les visites escolars s'iniciïn a partir del 10 de febrer. MMACA està acabant d'enllestir el sistema de reserves online; fins aquest moment, es pot demanar més informació a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

Redacció / Foto: Panegeos
 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
209

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix