Molins de Rei comptarà amb un nou institut per al curs 2016-17

Tindrà 4.590 m2 i permetrà passar de tres línies d’ESO actual fins a cinc.

La Generalitat de Catalunya ha donat llum verda a l’execució de les obres de construcció del nou institut Lluís de Requesens a Molins de Rei. D’aquesta manera es confirma el manteniment del calendari previst i que començarà a funcionar el curs 2016-2017. El nou edifici es construirà al barri del Canal (al costat de la zona esportiva Ricard Ginebreda). El projecte preveu un nou institut molt més gran que l’actual, de 4.590 m2, que permetrà passar de les tres línies d’ESO actual (Educació Secundària Obligatòria) fins a les cinc.

L’alcalde de Molins de Rei, Joan Ramon Casals es mostra “satisfet” perquè segons ell mateix ha apuntat “poder garantir una inversió d’aquesta magnitud en el context actual de les finances de la Generalitat té un mèrit indiscutible”.

L’Institut Lluís de Requesens és un dels dos instituts públics de Molins de Rei, de titularitat del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, que dóna servei a la zona escolar de Molins de Rei-El Papiol. La seva oferta escolar se centra en l’Ensenyament Secundari Obligatori i batxillerats, en totes les modalitats (humanístic, científic i tecnològic) excepte el batxillerat artístic. L’evolució demogràfica de la zona escolar de Molins de Rei i el Papiol fa necessari l’increment d’espais dels centres públics per satisfer les necessitats d’escolarització en l’etapa obligatòria (ESO) i postobligatòria (batxillerats, cicles formatius, etc).

Redacció / Foto: Ajuntament de Molins de Rei

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

El càlcul del salari de referència, com en les edicions anteriors, s'ha efectuat per a tres àmbits territorials

El salari de referència metropolità és de 1.516 euros mensuals

Les despeses relacionades amb l'habitatge (lloguer o hipoteca i factures) s'enduen el 45% del pressupost de necessitats bàsiques, mentre que el 43%…
167

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix