El Grup Vocal Zetzània celebra el seu vintè aniversari

Els cornellanencs organitzen una exposició itinerant que recollirà una mostra del que ha estat i és.
Amb l’objectiu de donar a conèixer el Grup Vocal Zetzània a la seva ciutat, Cornellà de Llobregat, i trobar la complicitat amb la resta d’entitats del municipi, el grup ha estat organitzant una exposició itinerant que recorrerà els diferents espais culturals dels barris del municipi. L’arribada de l’exposició a cadascun dels punts inclourà un petit concert de la formació.

 
Pel mateix motiu, el grup cornellanenc ha celebrat un parell de concerts de petit format a les dues escoles de música, Roser Cabanas i Societat Coral La Unió (Masia Can Tirel), per tal d’acostar la seva música als més petits. La Masia de Can Tirel serà la primera parada de l’exposició (dijous 23 de gener).

La resta de punts per on passarà l’exposició i les dates d’inauguració són:

  • Dilluns 10 de febrer: Biblioteca Marta Mata
  • Dilluns 10 de març: Biblioteca Sant Ildefons
  • Diumenge 23 de març: Auditori de Cornellà
  • Divendres 11 d’abril: Orfeó Catalònia
  • Diumenge 27 d’abril: Palau de Can Mercader
  • Tercera setmana de maig: Centre Cívic Parc Esportiu Llobregat
  • Dimecres 18 de juny: Biblioteca Central Garcia Nieto
  • Juliol (data a concretar): Castell de Cornellà
Com a acte central de la celebració es farà el concert “20 anys de Zetzània a Cornellà”, el 23 març a les 19h a l’Auditori de Cornellà.

 
La trajectòria
Fundat l’any 1993, el grup de música vocal i gòspel va iniciar la seva trajectòria amb la intenció d’obrir un nou camí dins la música coral al municipi baixllobregatí, i es va anar enriquint amb les aportacions dels diferents directors, forjant el so que els és tant característic d’harmonies compactes a quatre i a sis veus.

Redacció
/ Foto: GV Zetzània
 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
208

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix