Ràdio Molins de Rei guardona les persones i entitats més destacades del 2013

L’acte se celebrarà avui, a partir de les 20.30 hores, en el Foment Cultural i Artístic.
El Foment Cultural i Artístic serà escenari, avui divendres a partir de les 20.30 hores, de l’acte de lliurament dels premis que concedeix a persones i/o entitats. Aquests premis volen reconèixer la tasca feta per la ciutadania de Molins de Rei durant l’any passat en diferents àmbits. L’únic premi que continua obert és el de Molinenc/a d’Honor, i que s’ha pogut votar a través d’Internet fins dijous a la nit (els candidats i candidates són Jesús Jiménez Colás, Josep Artés Martí, Jordi Anducas Pous, Cristina Pla Cucurull, Jordi Molet Canal i, a títol pòstum, Rosa Florenza Sabaté).

Els guanyadors d’aquesta edició són: Cultura (l’actor i doblador Lluís Posada), Esport (Santi Prat Casas, ciclista professional que tot i patir un accident ha continuat practicant aquest esport), Solidaritat i Acció Cívica (Càritas Diocesana Comerç) i Acció Cívica (l’empresari Jordi Costa Puigverd), Innovació (el científic Jordi Arbiol, que treballa en el camp de la nanotecnologia) i Educació (el programa Programa de Qualificació Professional Inicial – Pla de Transició al Treball -PQPI-PTT-).

Com ja és habitual també s’atorga el premi de Comunicació que, de manera excepcional, no es restringeix a persones del municipi, sinó a destacats professionals de l’àmbit del periodisme i la comunicació. Enguany aquest premi ha recaigut en la figura del periodista i director del programa El Món a RAC1, Jordi Basté, que recollirà el guardó personalment.

Redacció / Foto: Pobles Catalunya
 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix