Gavà torna a tenir “el seu” Home del Mil·leni

L’escultura de ferro presideix de nou el parc des de fa un parell de dies després de ser el gran protagonista el cap d’any de Barcelona.

Tal com estava estipulat, l’Home del Mil·lenni va tornar a Gavà després de protagonitzar l’espectacle de cap d’any organitzat per la Fura dels Baus per la ciutat de Barcelona. El gegant de ferro de 15 metres d’alçària ha tornat a col·locar-se en el seu emplaçament habitual en unes tasques que van durar gairebé tot un dia. I a partir d’ara seguirà president el Parc del Mil·lenni al qual li dóna el seu nom.

L’alcalde de Gavà, Joaquim Balsera, destaca que l’Home del Mil·leni és “un dels gavanencs més il·lustres. Ha protagonitzat la Festa Cap d’Any a Barcelona que ha permès projectar la capital catalana arreu del món” i va afegir que “des de Gavà desitgem que aquesta vinculació amb la Fura dels Baus i amb l’Ajuntament de Barcelona tingui continuïtat en el futur. Volem que la figura sigui el símbol fixe en la celebració de l’entrada d’any a la ciutat de Barcelona i què Gavà tingui protagonisme a través del nostre ambaixador”.

El director artístic de La Fura dels Baus, Pep Gatell, va manifestar que l’Home del Mil·lenni “ha de ser com la bola de Nova York, que al final la gent vingui a veure com obre els braços i dona la benvinguda a tothom, però això no depèn només de nosaltres, ens agradaria que fos així perquè aquesta figura representa l’esperit dels catalans d’ajuntar-nos i fer coses més grans que nosaltres mateixos”.

Redacció / Foto: FB


 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
208

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix