Cornellà de Llobregat tindrà un Museu de les Matemàtiques

El Palau de Can Mercader serà la seu i està previst que obri les portes a principis d’any.

L’Ajuntament de Cornellà i l’Associació del Museu de les Matemàtiques de Catalunya (MMACA) han arribat a un acord per instal·lar-se al municipi baixllobregatí i establir una exposició permanent. Un projecte que començarà a funcionar a principis del 2014 i que donarà origen en un futur pròxim al primer museu de les matemàtiques de Catalunya.

Aquest singular museu estarà ubicat a la segona planta de l’actual Palau Mercader, i ocuparà un espai amb més de 300 metres quadrats, que acollirà exposicions, tallers i activitats de tota mena on les matemàtiques s’abordaran des d’un vessant pràctic i lúdic. L’objectiu és popularitzar les matemàtiques i fer-les més emocionants i aplicables al desenvolupament social, econòmic i personal.

A principis d’any obrirà les portes aquest museu, que oferirà una programació per a escolars a partir del cicle mitjà i superior de primària i una altra per a les famílies. A l’exposició permanent es podran veure i treballar materials manipulatius i lúdics, amb diferents nivells de dificultat.

 
Redacció / Foto: AC
 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
208

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix