Molins de Rei participarà en el projecte “Living together in the Mediterranean”

La proposta consisteix en la celebració d’un diàleg intercultural amb diferents agents de Catalunya, Jordània i Tunísia.


L’Ajuntament de Molins de Rei ha estat escollit com l’únic consistori municipal de l’estat espanyol que participarà en el projecte “Living together in the Mediterranean” organitzat per la Fundació Anna Lindh. La proposta, que ha guanyat entre catorze candidatures, consisteix en la celebració d’un diàleg intercultural amb diferents agents de Catalunya, Jordània i Tunísia. Aquest projecte, que lidera la Regidoria de Cooperació i Solidaritat de Molins de Rei, compta com a participants amb Irènia Jocs de Pau que executa la coordinació de les accions, l’Ajuntament d’Olesa de Montserrat i el Servei Civil Internacional-Catalunya, l’Institute for Leadership Excellence de Jordània i el Club Culturel Ali Belouanne de Tunísia.

El projecte, que es va iniciar a l’octubre de 2013 i finalitzarà al juliol de 2014,  està destinat als programes a les escoles de primària de Molins de Rei i Olesa de Montserrat durant el curs 2013-2014. També inclou la realització de dos cursos de formació per a docents, un a Tunísia i un altre a Jordània; l’adaptació d’alguns dels tallers als seus contextos locals i sengles programes de tallers a escoles i centres infantils i juvenils d’aquests països i, finalment, un camp de treball internacional sobre Pau i Drets Humans a Molins de Rei a l’abril de 2014.

El projecte pretén, entre altres objectius replicar a Jordània i Tunísia el programa homònim de tallers d'educació intercultural centrat a la Mediterrània que s’està executant a les escoles de primària dels municipis de Molins de Rei i Olesa de Montserrat i que va merèixer un dels premis a la innovació intercultural atorgat per l'Aliança de Civilitzacions de NNUU i el grup BMW ( www.interculturalinnovation.org).

Redacció / Foto: FCS
 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
163

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix