L’Ajuntament de Sant Boi estrena "Ciutats Defensores dels Drets Humans"

El producció audiovisual recull els testimonis de vuit defensors i defensores dels Drets Humans arreu del món.


L'Ajuntament de Sant Boi ha estrenat el documental "Ciutats Defensores dels Drets Humans" en el Teatret de Cal Ninyo. Aquesta producció audiovisual difon el testimoni de vuit persones significades per la defensa dels Drets Humans. El passat octubre, van donar a conèixer a Catalunya la seva tasca i les problemàtiques que viuen als respectius països d'origen.

El documental, que està realitzat per Conjunto Vacío, és el testimoni de totes aquestes persones de diferents països del món i recull les activitats dutes a terme durant la visita a onze municipis de l'àrea metropolitana de Barcelona que les havien convidat en el marc del projecte Ciutat Defensores dels Drets Humans, on Sant Boi de Llobregat l’encapçala. Durant la visita van participar en activitats de reflexió i debat, van rebre suports institucionals (inclosa una recepció oficial al Parlament de Catalunya) i van difondre en diversos centres educatius la tasca que realitzen. Més de 6.000 persones van assistir als 50 actes públics en què van participar a Catalunya.

Les vuit persones defensores dels Drets Humans protagonistes del documental són Alma Masic (Bòsnia-Herzegovina), Estela de Carlotto i Buscarita Roa (Argentina), Marco Antonio Arana (Perú), Claudia García Giraldo i Doris Rivera Ríos (Colòmbia), James Torh (Libèria) i Idagja Lachgare (Sahara). Totes elles treballen de manera individual o col·lectiva per difondre els Drets Humans i la seva lluita, que en molts casos els suposa situacions de persecució i amenaces.

Redacció / Foto: ASBdLL


 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix