Barcelona acomiadarà el 2013 i rebrà el 2014 amb L’Home del Mil·lenni de Gavà

La figura serà desmuntada el 14 de desembre, que coincidirà amb una gran festa, i tornarà a la ciutat el 2 de gener.

Gavà participarà en la gran festa que organitzarà la ciutat de Barcelona per acomiadar el 2013 i donar la benvinguda al 2014. La Fura dels Baus ha sol·licitat a Gavà la cessió temporal de la popular figura de l’Home del Mil·lenni per esdevenir el gran protagonista de l’espectacle “L’Ésser del Mil·leni”. El pròxim 14 de desembre marxarà a la ciutat comtal i tornarà de nou el 2 de gener després d’haver format part d’aquest espectacle que ha promogut Turisme de Barcelona i que, a banda de La Fura dels Baus, també han dissenyat des de Focus i Pirotècnia Igual. La festa tindrà una durada d’uns 45 minuts i es portarà a terme a l’avinguda de la Reina Maria Cristina i a les fonts de Montjuïc.

L’acomiadament de l’Home del Mil·lenni esdevindrà tanmateix una gran festa a Gavà, ja que coincidint amb el desmuntatge de l’escultura s’organitzarà un matí un ampli ventall d’activitats amb la participació d’entitats i grups d’animació.

L’alcalde de Gavà, Joaquim Balsera, destaca que “malgrat que sempre ens pot donar una mica de pena perdre unes setmanes aquesta icona, ho hem de veure des d’una perspectiva absolutament positiva, hem de gaudir de la festa de Sant Nicasi, hem de fer que l’Home del Mil·lenni s’emporti a Barcelona tots els desitjos dels gavanencs per l’entrada de l’any, i hem de gaudir d’aquest espectacle que es podrà veure arreu del món, com passa a les grans ciutats de tot el món, i on tindrem un gavanenc presidint l’acte.”

Ca recordar que aquesta figura ja va servir per donar la benvinguda de Barcelona al nou mil·lenni el 31 de desembre de 1999 amb un gran espectacle de La Fura dels Baus que va tenir lloc a la plaça de Catalunya de la Ciutat Comtal. Posteriorment, la figura va ser cedida a la ciutat de Gavà pel grup teatral el desembre de 2001.

Redacció / Foto: Arxiu
 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
194

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix