El Prat de Llobregat acollirà dilluns el 7è Premi Literari Delta

El principal objectiu d’aquest premi és visibilitzar, donar a conèixer i fer un reconeixement públic de les obres literàries realitzades per les dones.

Aquest dilluns 2 de desembre tindrà lloc l’acte de lliurament del Premi Literari Delta que aquest any arriba a la seva setena edició. L’acte tindrà lloc a la Biblioteca Antonio Martín Cèntric Espai Cultural del Prat de Llobregat (19 hores).

El Premi Literari Delta de Narrativa escrita per dones és un certamen literari organitzat per nou ajuntaments i biblioteques de la comarca: Begues, Castelldefels, Gavà, El Prat de Llobregat, Esplugues de Llobregat, Sant Boi de Llobregat, Sant Joan Despí, Sant Vicenç dels Horts i Viladecans, amb el suport del Consell Comarcal del Baix Llobregat. El principal objectiu d’aquest premi és visibilitzar, donar a conèixer i fer un reconeixement públic de les obres literàries realitzades per les dones. Es pretén també encoratjar a les dones a desenvolupar els seus potencials creatius a través de l’escriptura i promoure així la igualtat d’oportunitats entre homes i dones en la literatura. A l’acte, on es lliurarà el Premi a l’obra guanyadora i a la finalista del certamen, hi serà present l’escriptora Najat El Hachmi –foto-, representat del jurat.

A l’edició d’enguany, el Premi Literari Delta ha generat tot un seguit d’accions comunitàries gratuïtes que es faran a tots els municipis, com ara els tallers d’escriptura (entre les talleristes hi ha l’Escola d’Escriptura Ateneu Barcelonès)i També cursos amb docents universitàries del Grup de Recerca Creació i Pensament de les Dones. Després de la cloenda institucional hi haurà l’actuació del grup de música medieval Joglaresses.

Redacció / Foto: Arxiu
 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
194

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix