Martorell acull la primera Trobada Fiddle d’instruments de corda fregada

Van participar més de 500 estudiants de 40 escoles de música de tota Catalunya.
El Pavelló Esportiu municipal i Martorell va acollir ahir al matí la primera Trobada Fiddle d’instruments de corda fregada. Un acte on van participat més de 500 estudiants de 40 escoles de música de tota Catalunya i 1.200 acompanyants. No van faltar a la cita l'alcalde de Martorell, Salvador Esteve, i de la regidora d'Ensenyament, Benestar social i Salut, Mercè Morera.

L'acte va ser la primera classe-concert oberta al públic celebrada al país i va comptar amb la mestria dels músics professionals Hanneke Cassel i Mike Block, acompanyats del violinista Oriol Saña. Cassel i Block va oferir un petit concert i van fer assajar als participants una peça musical. Els alumnes, majoritàriament molt joves, van participar en la construcció d’una peça musical proposada pels americans Hanneke Cassel i Mike Block. Entre assaig i assaig, els professors van oferir un repertori de peces d’arrel anglosaxona. També hi va participar el violinista català Oriol Saña. A la part final, tots els estudiants van tocar la peça proposada.

Redacció / Foto: AM
 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
201

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix