La Fira de la Puríssima de Sant Boi ja té imatge per a la seva 67a edició

El cartell ha sortit de les propostes sorgides del Projecte Artclass que s’ha realitzat en els centres educatius.

L'Ajuntament de Sant Boi ja té imatge per a la 67a Fira de la Puríssima, que tindrà lloc del 6 al 8 de desembre. Les propostes del cartell han sorgit a través del Projecte Artclass, dedicat a la difusió de l'art contemporani en els centres educatius.

El cartell s'inspira en les obres de l'artista manierista milanès Giuseppe Arcimboldo (1527-1593), pintor del rostre humà a partir de flors, fruites, plantes, animals i objectes. Així, els alumnes que han elaborat la imatge de la Fira de la Puríssima han fet servir fruites i hortalisses de la zona per dibuixar el rostre d'una persona que simbolitza l'origen agrícola del certamen.

Els centres educatius que han participat en la iniciativa rebran una aportació econòmica que es destinarà a la realització de projectes educatius.

Redacció / Foto: ASBdLL

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
202

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix